Co. van de de Verpakkingsdienst van Dongguanchanfer, Ltd

Oproepen ons: 0086 17002878771 E-mail: Elaine@cfpack88.com

 

Uw one-stop verpakkingsoplossing

Producten
Over ons
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Thuis

Dongguan Chanfer Packing Service Co., LTD Fabrieksreis

Certifications
China Dongguan Chanfer Packing Service Co., LTD certificaten
China Dongguan Chanfer Packing Service Co., LTD certificaten
Customers Reviews
Hoog - kwaliteit en het werk stabiele, zeer goede partner!

—— Ahmed Elrawy

Ik ben online Chatten Nu
1
Dongguan Chanfer Packing Service Co., LTD
Verpakkingsmachine

Verpakkingsmachine

Verpakkingsmachine

 • lopende band

  Co. van de de Verpakkingstechnologie van Dongguanchanfer is Intelligent, Ltd bezig geweest met de productie en productie van servohoofdkussen verpakkende machine, automatische het in zakken doenmachine, automatische kaart machine uitgeven, het automatische tellen machine, verpakkende machines, automatische het voeden machine, automatische pager en niet genormaliseerd mechanisch materiaal die. het bedrijf. Longfa de nadruk van de Verpakkingsdiensten op de vervaardiging en de praktijk van materiaal. Om deze reden, heeft het bedrijf vier belangrijke verrichtingscentra, de afdeling van de hoofdkussen verpakkende machine, de afdeling van de kaartautomaat, in zakken doende afdeling, en verpakkende verwerkingsafdeling.
  Materiaal Verwerkende Afdeling - zich op het onderzoek van de ontwikkelingstendens van de verpakkingsmarkt heeft geconcentreerd. Met jaren van technische ervaring en innovatieve geest, verstrekt de afdeling actief geschikt geautomatiseerd verpakkend materiaal voor diverse ondernemingen.
  Verpakkend en Verwerkend Afdeling - de grote stofvrije verpakkende verwerkingsplaats, het eigen verpakkende materiaal van het bedrijf, brengt hun eigen personeel, brengt hun eigen verpakkende film, moeten de klanten slechts interne verpakking verstrekken, kunt u een volledige waaier van verpakkingsoplossingen en de verpakkende echte verwerkingsdiensten verlenen, om one-stop verpakkende verwerkingsdiensten voor klanten te bereiken.
  De langharige verpakkende dienst, de integrator op het gebied van verpakking, hanterend het concept de dienst om machines te doen, om een kwaliteitsmerk te creëren in de verpakking

  Dongguan Chanfer Packing Service Co., LTD fabriek productielijn 0

  Dongguan Chanfer Packing Service Co., LTD fabriek productielijn 1

Contactgegevens
Dongguan Chanfer Packing Service Co., LTD

Contactpersoon: Ms. Elaine Chen

Tel.: 18002878771

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)